• Гривна „Кармен“ Гривна „Кармен“
  ЛЮБИМИ
  • Гривна „Кармен“ Гривна „Кармен“
  • Гривна „Кармен“
  • 25.00 лв.
  • Перли и кристали: Swarovski Размер на перлите: 6 и 4 мм Размер на кристалите: 6 и 4 мм Елементи: оникс Корда: силикон *размера на гривната, на снимката е за китка с обиколка 16-17 см.
  • Купи
 • Гривна „Роса“
  ЛЮБИМИ
  • Гривна „Роса“
  • Гривна „Роса“
  • 25.00 лв.
  • Перли и кристали: Swarovski Размер на перлите: 6 и 4 мм Размер на кристалите: 6 и 4 мм Елементи: естествени перли Корда: силикон *размера на гривната, на снимката е за китка с обиколка 16-17 см.
  • Купи
 • Гривна „Кайра“
  ЛЮБИМИ
  • Гривна „Кайра“
  • Гривна „Кайра“
  • 25.00 лв.
  • Перли и кристали: Swarovski Размер на перлите: 6 и 4 мм Размер на кристалите: 6 и 4 мм Елементи: оникс Корда: силикон *размера на гривната, на снимката е за китка с обиколка 16-17 см.
  • Купи
 • Гривна „Адел“
  ЛЮБИМИ
  • Гривна „Адел“
  • Гривна „Адел“
  • 25.00 лв.
  • Перли и кристали: Swarovski Размер на перлите: 6 и 4 мм Размер на кристалите: 6 и 4 мм Елементи: естествени перли Корда: силикон *размера на гривната, на снимката е за китка с обиколка 16-17 см.
  • Купи
 • Гривна „Лазур“ Гривна „Лазур“
  ЛЮБИМИ
  • Гривна „Лазур“ Гривна „Лазур“
  • Гривна „Лазур“
  • 25.00 лв.
  • Перли и кристали: Swarovski Размер на перлите: 6 и 4 мм Размер на кристалите: 6 и 4 мм Елементи: оникс Корда: силикон *размера на гривната, на снимката е за китка с обиколка 16-17 см.
  • Купи
 • Гривна „Елла“
  ЛЮБИМИ
  • Гривна „Елла“
  • Гривна „Елла“
  • 25.00 лв.
  • Перли и кристали: Swarovski Размер на перлите: 6 и 4 мм Размер на кристалите: 6 и 4 мм Елементи: естествени перли Корда: силикон *размера на гривната, на снимката е за китка с обиколка 16-17 см.
  • Купи
 • Гривна „Мона“
  ЛЮБИМИ
  • Гривна „Мона“
  • Гривна „Мона“
  • 25.00 лв.
  • Перли и кристали: Swarovski Размер на перлите: 6 и 4 мм Размер на кристалите: 6 и 4 мм Елементи: естествени перли Корда: силикон *размера на гривната, на снимката е за китка с обиколка 16-17 см.
  • Купи
Затвори Меню
×

Cart