• Обеци „Перлен Лазур“ Обеци „Перлен Лазур“
  ЛЮБИМИ
  • Обеци „Перлен Лазур“ Обеци „Перлен Лазур“
  • Обеци „Перлен Лазур“
  • 45.00 лв.
  • Ръчно декорирани обеци от перли и кристали Сваровски. други елементи : сребро, месинг, стомана. приблизителна дължина : 7 см.
  • Купи
 • Обеци „Магнолия“ Обеци „Магнолия“
  ЛЮБИМИ
  • Обеци „Магнолия“ Обеци „Магнолия“
  • Обеци „Магнолия“
  • 45.00 лв.
  • Ръчно декорирани обеци от перли и кристали Сваровски. други елементи : сребро, месинг, стомана с позлата. приблизителна дължина : 6 см.
  • Купи
 • Обеци „Абразия“ Обеци „Абразия“
  ЛЮБИМИ
 • Обеци „Цитрин“ Обеци „Цитрин“
  ЛЮБИМИ
  • Обеци „Цитрин“ Обеци „Цитрин“
  • Обеци „Цитрин“
  • 20.00 лв.
  • Ръчно декорирани обеци от сребро и кристали Сваровски. *размер на кристала 6 мм
  • Купи
 • Обеци „Ксая“ Обеци „Ксая“
  ЛЮБИМИ
  • Обеци „Ксая“ Обеци „Ксая“
  • Обеци „Ксая“
  • 20.00 лв.
  • Ръчно декорирани обеци от сребро и кристали Сваровски. *размер на кристала 6 мм
  • Купи
 • Обеци „Селиа“ Обеци „Селиа“
  ЛЮБИМИ
  • Обеци „Селиа“ Обеци „Селиа“
  • Обеци „Селиа“
  • 20.00 лв.
  • Ръчно декорирани обеци от сребро и кристали Сваровски. *размер на кристала 6 мм
  • Купи
 • Обеци „Виолет“ Обеци „Виолет“
  ЛЮБИМИ
  • Обеци „Виолет“ Обеци „Виолет“
  • Обеци „Виолет“
  • 20.00 лв.
  • Ръчно декорирани обеци от сребро и кристали Сваровски. *размер на кристала 6 мм
  • Купи
 • Обеци „Елизабет“ Обеци „Елизабет“
  ЛЮБИМИ
 • Обеци „Кармен“ малки Обеци „Кармен“ малки
  ЛЮБИМИ
Затвори Меню
×

Cart