Общи условия за ползване

Условия и правила за ползване на www.gil.bg

www.gil.bg е онлайн магазин .

Всеки посетител/потребител на сайта има право да зарежда и разглежда неговото съдържание само за лична употреба с нетърговска цел. Използването на публикуваните в този сайт материали в други сайтове е забранено.

Със своята регистрация в www.gil.bg потребителя приема и се съгласява с общите условия за ползване на сайта. Във връзка с това той се съгласява да предостави свои лични данни като Имена, Адрес, Телефон и др. Те могат да бъдат използвани с цел отговор на запитване, изпращане на поръчка, уведомяване по имейл за нови продукти, промоционални игри и др. С регистрацията си потребителя доброволно се съгласява да използваме неговите лични данни и запазването им в нашата база данни.

www.gil.bg не предоставя Вашите лични данни на трети лица освен в случаите когато това се изисква от компетентините органи.


ПРОМЯНА НА ЦЕНИ

www.gil.bg има правото да променя цените и съдържанието на сайта по всяко време без предварително информиране на потребителите.

Срока на посочените намаления в сайта е до изчерпване на наличностите, но не по дълъг от 30 дни или 6 месеца при условия по чл.66 ал.2 по ЗЗП.


Връщане и рекламация

Ако клиентът не е доволен от поръчката си, в 7-дневен срок от датата на доставка, продуктите могат да бъдат:

ВЪРНАТИ (ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАПЛАТЕНАТА СУМА ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО Е ПЛАТЕНА).

Процесът по възстановяване на сумата започва, когато ВЪРНАТИТЕ ПРОДУКТИ СА ПОЛУЧЕНИ И ПРИЕТИ ОТ GIL.

ЗАМЕНЕНИ (за друг модел/размер/цвят).

Моля, уверете се, че връщаните продукти са неизползвани, в състоянието, в което са получени. Продукти, които не отговарят на тези условия НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПОДМЯНА И ВРЪЩАНЕ ( ЗАПЛАТЕНАТА СУМА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА НА КЛИЕНТА).

можете да заяите връщане на продукт ТУК

Свържете се с нас чрез имейл на адрес info@gil.bg ако имате допълнителни въпроси.